prý emailová databáze
Dobrý den, sháněl jsem slovenskou emailovou databázi pro svého zaměstnavatele. Našel jsem na internetu stránky webtrh.cz, kde lidé vlastnící takovou databázi píší inzeráty a nabízí ji.
Zaujal mě inzerát od jedné "firmy" Email marketing + Hromadné odesílání emailů.databáze emailů) Dobrý den, Nabízíme email marketing hromadné odesílání emailů. Databáze obsahuje celkem 2 200 000 emailů Česká+Slovenská republika.+Facebook.(netřídění) 1500 000 emailů Zahraničí. Všechny Emaily mají potvrzení o odesílání reklamních mailů. Faktura samozřejmostí,Statistika po ukončení práce k náhledu. Ceny na Domluvě. V případě dotazů nás kontaktujte na mail.
StudioOnline@email.cz
S dotyčným jsem si i psal, co a jak, vše vypadalo důvěryhodně. Řekl jsem si, že jde asi o nějakou firmičku která se tímto zabývá, tak že by to mohlo proběhnout bez problémů. Poslal jsem požadovanou částku na účet. Čekal jsem a emaily opravdu došly. Bohužel mi došla směska českých/ukrajinských/tureckých/německých a podobných emailů. Takže slíbených 200 000 slovenských v nedohlednu. Kontaktoval jsem jej, že to není to, na čem jsme se domluvili. Od té doby neodepsal.
Mám jeho email i jeho číslo účtu u raiffeisen bank. Dá se s tímto něco dělat? Děkuji za odpovědi.
Jarda