Vlastní vyhledávání
|
| JAK PŘIDAT PŘÍSPĚVEK NA FÓRUM POLICISTÉ.COM? |
|
Pojďte s námi diskutovat on-line nejen o Policii ČR a financích, rychlou registraci provádějte ZDE. Diskutujte zde na fóru prosím slušně!Nová rubrika!
Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři
![]() |

Potřebujete peníze? Řešením jsou půjčky online. Všechny půjčky naleznete na portále ihotovost.cz Uzavřete povinné ručení online a získejte nejlevnější povinné ručení pro Vaše auto. Nejlevnější plyn 2012 a kalkulačka plynu - porovnání cen plynu zde. Nově i levná elektřina a kalkulačka - levná elektřina zde. kalkulačka onlinePůjčky on-line
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Milus píše:jako co je?? řidič jednal naprosto v klidu normálně a rozvážně, žádnej arogantní namachrovanej vysírák není. Jediný co se mě nelíbylo bylo oslovování policistu jejich služebním číslem, ale to je jako detail. Řidič byl v právu, zezákona má musí mu policista ukázat důkazní material, plomby na radaru i jakesi osvědčení o kalibraci radaru. V tomhle případě jednoduše: Policista nedodržel postup a pokuta nemůže být udělena.
![]() |
Jira píše:Děláte si legraci??? Když Vám policista není schopný ani zdělit co jste provedl a proč vás postihujetak je chování toho řidiče na místě, docela se ještě divím že se tak držel já bych si vzal noty a odjel bych.
Nezdělení přestupku=žádný přestupek kde to sme?? podle mě si ten policista chtěl akorát namastit kapsu ale když zjistil že se ten řidič nedá odbýt tak byl v koncích a nebyl ani dost chytrej aby si něco pořádnýho vymyslel v tomhle případě je teda arogance na straně PČR.
![]() |
![]() |
Jura píše:Jako natáčet si z toho video je dost zajímavé.. Myslím že ten řidič byl drzej jak lázeňská veverka.. A těch bodů na rozdávání už asi taky moc neměl..
![]() |

jumaMilus píše:jako co je?? řidič jednal naprosto v klidu normálně a rozvážně, žádnej arogantní namachrovanej vysírák není. Jediný co se mě nelíbylo bylo oslovování policistu jejich služebním číslem, ale to je jako detail. Řidič byl v právu, zezákona má musí mu policista ukázat důkazní material, plomby na radaru i jakesi osvědčení o kalibraci radaru. V tomhle případě jednoduše: Policista nedodržel postup a pokuta nemůže být udělena.
![]() |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník