Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Zkušenost s OHK v Praze

Dostali jste pokutu, zastavila Vás hlídka policie? Špatné parkování? Napište nám Vaše zkušenosti!

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Zkušenost s OHK v Praze

Příspěvekod SvětlanaGlaserová » úte 04. říj 2011 7:16:46

Podvodníci z RK Prolux Consulting Int.s.r.o. prý nejsou podvodníky! Nejen Soudy tedy stojí na straně podvodníků, ale i Policie ČR dospěla k názoru, že obchodní činnost Proluxu je naprosto v pořádku a v souladu se zákony ČR!!!! Trestní stíhání realitní kanceláře Prolux Consulting Int.s.r.o. bylo k datu 1.7.2011 zastaveno ! Stalo se tak z důvodu že prý nebyly naplněny všechny znaky skutkové podstaty trestného činu PODVOD! Ačkoli dozorující státní zástupkyně JUDr. Jana Polanská mne ještě před rokem osobně ujišťovala o tom, že jakmile bude ze strany policie vyšetřování skončeno, tak vznese proti Proluxu obvinění ze spáchání trestného činu podvod podle §209 Tr.zák.a dokonce mne nabádala k tomu, abych případ co nejvíce medializovala v zájmu dalších potencionálních obětí Proluxu, přesto dospěla po roce k překvapivě odlišnému názoru. Lze pouze spekulovat o tom, co její názor tak radikálně změnilo. Dovoluji si ale domnívat se, že to v žádném případě nemohly být žádné nově odhalené skutečnosti, které by byly zjištěny v průběhu roku. Neboť všechna trestní oznámení se sobě navzájem jak vejce vejci podobají a stejně tak i výpovědi makléřů, se kterými byla paní státní zástupkyně jistě obeznámena i před tím, než se mnou hovořila a než mi psala dopis ze dne 24.6.2010.

Policejní vyšetřovatel pan kapitán Hanzlík pak naopak dostál prvnímu dojmu kterým na mě při našem prvním setkání zapůsobil. Vnímala jsem jej již tehdy před rokem jako velmi laxního člověka (který podává místo ruky leklou rybu) a ze kterého přímo čiší neochota se případem jakkoli obtěžovat. Celý vyšetřovací postup tedy pan kapitán Hanzlík dle mého názoru podřídil svému předem danému cíli nic nevyšetřit, podezřelé osoby neobvinit a trestní věc odložit.
Že pan Kpt. Hanzlík neměl v úmyslu dotáhnout vyšetřování k obvinění podezřelých, bylo zejména zjevné z toho, že již od ledna tohoto roku odrazoval poškozené klienty, kteří se na něho obraceli o pomoc, od podávání žalob a některým dokonce tvrdil již v lednu, že vyšetřování bylo zastaveno. Což mi vzápětí při našem rozhovoru popřel.
Kromě osobní nekompetentce Kpt.Luboše Hanzlíka i JUDr.Jany Polanské shledávám příčinu jejich nechuti cokoli vyšetřit i v jejich obavách z dobře organizované zločinecké skupiny okolo RK Prolux Consulting Int. s.r.o. a Sdružení rozhodců a.s. se sídlem v Brně pro kterou pracuje řada brněnských advokátů a kteří mají řadu kontaktů ve státní správě i v soudnictví. Z postupu krajského policejního vyšetřovatele i městské státní zástupkyně dle mého názoru přímo čišela ustrašenost a snaha nezpůsobovat si „zbytečně“ nepříjemnosti, neboť při vznesení obvinění, bylo možno očekávat silný, organizovaný a velmi kvalifikovaný odpor podezřelých osob s významnou odbornou právní podporou, která zřejmě převyšuje profesní schopnosti vyšetřovatele i státní zástupkyně.
O tom, že jejich obavy nejsou neoprávněné, svědčí i skutečnost, že jako šedá eminence Proluxu snad v pozici více presidenta společnosti, či v jiném vysokém postavení figuruje soudní znalec Martin Jurenka nepravomocně odsouzený na 7 roků a 8 měsíců v cause soudce Berky.
Soudní znalec Martin Jurenka je dlouholetým přítelem majitele Proluxu Petra Jasanského (kterého pravidelně navštěvuje v jeho současném bydlišti na Floridě), generální ředitelky Proluxu Karoliny Valentové i hlavního makléře (a s největší pravděpodobností i s hlavního iniciátora podvodné činnosti) Daniela Bláhy. Všichni dohromady jsou tedy jedna parta vykutálených podvodníků z Teplic!

Z celé věci čpí v podstatě od samého počátku naprostá nechuť orgánů činných v trestním řízení cokoli skutečně vyšetřit a komukoli prokázat podvodný úmysl.
Více na mém blogu:
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.

[size=85][color=#FF4000]EDIT by Gfl : Linky prosíme do CODE. Viz pravidla fóra[/color][/size]

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
SvětlanaGlaserová
Neregistrovaný uživatel

Re: Zkušenost s OHK v Praze

Příspěvekod Marek Borovec » pon 31. říj 2011 18:15:44

Díky za info.
Pridat.eu
Marek Borovec
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Vaše zkušenosti s MĚSTSKOU A STÁTNÍ POLICIÍ !!