od bajma » ned 08. kvě 2011 16:22:20
Dobrý den,chtěl bych se zeptat na zkušenosti ostatních se společností Golden prize company.Tato firma mi poslala sms,že mi gratuluje a že mi byl schválen úvěr ve výši 250 000 a že se mám spojit s fin.poradce na tel.xxx.Udělal jsem to.Paní co se mnou smlouvu podepisovala mi řekla,co budu všechno potřebovat za doklady a že budu platit vratnou kauci 6700 Kč.Všechny doklady co mi řekla,jsem okopíroval za platil kauci a do 2 dnů,jsem měl mít peníze na účtu.Neměl jsem tam nic.Volal jsem do té firmy,kde mi slečna řekla,že mi posílají na kontaktní adresu dotazník klienta,který jsem měl vyplnit a poslat zpět se všemi dokumenty,které jsem dal už při podpisu.Chtěli ještě osobní údaje o manželce,ale protože se rozvádíme,tak mi manželka takové údaje odmítla dát.Nemohl jsem doložit vše co chtěli,tak jsem napsal výpověď smlouvy,s tím,že taková byrokracie nebyla ani za komunistů a požádal jsem je o vrácení kauce.Po pár dnech mi přišla odpověď,že mojí výpověď akceptují a zastavují vše kolem mého úvěru,ale kauci mi nevrátí,protože jsem dal výpověď já.V poslední větě mi napsali,že jsem jim zamlčel,že mám u podniku podnikovou půjčku,kterou jsem jim zamlčel,tak že zvažují,že na mne podají trestní oznámení,pro úvěrový podvod.Opravdu,tato společnost lidem POMÁHÁ.
Za tento příspěvek od uživatele
bajma dostal děkování - 3
Josef1952 (ned 08. kvě 2011 21:28:25),
kamelot (ned 29. kvě 2011 20:58:13),
Olív (čtv 01. zář 2011 15:33:27)
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|