Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Jak si vyjednat nejvýhodnější hypotéku...

O všem, co se do předchozích rubrik nevešlo a stojí za to o tom něco napsat

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Jak si vyjednat nejvýhodnější hypotéku...

Příspěvekod Návštěvník » pát 10. kvě 2013 11:02:12

Jak si vyjednat nejvýhodnější hypotéku...
Jak mohu získat nejvýhodnější hypotéku? To je častá otázka, kterou mě i kolegům v Hyposervisu pokládají naši klienti již deset let, mnohdy s dovětkem, v čem může právě Hyposervis zajistit výhodnější hypotéku než někdo jiný. Za deset let vyřizování hypoték mohu ze zkušenosti definovat za nejvýhodnější takovou hypotéku, která konkrétnímu klientovi nejlépe splní jeho konkrétní očekávání, tedy zaplatí to, co potřebuje. Rozdílnou hypotéku potřebuje člověk, který má dostatek vlastních peněz a potřebuje hypotéku např. jen na polovinu kupní ceny, jinou hypotéku člověk, který má sice dostatečné příjmy, ale má pouze minimální množství peněz k dispozici. Jinou hypotéku potřebuje člověk, který chce stavět nový dům a jinou ten, kdo chce koupit starší byt. Někdo hypotéku potřebuje okamžitě např. do 1 měsíce, někdo má na vyřízení třeba půl roku.
Jednou z nejčastějších chyb, kterou klienti dělají, je to, že vybírají banku pouze podle výšky úrokových sazeb, které si porovnají např. podle nabídek na internetu a nejlevnější úrokovou sazbu automaticky považují za nejlepší nabídku. Často ale až při detailním jednání s bankou zjistí, že vybraná banka nemá produkt, který klient potřebuje pro realizaci svého záměru. Jednoduše řečeno, pro každého klienta znamená slovo nejvýhodnější v kontextu s hypotékou něco jiného.
Zde je namístě říci, že hypotéka prodělala za posledních deset let zajímavý vývoj. Řadu let bylo získání hypotéky oprávněně vnímáno jako složité jednání, při kterém je třeba absolvovat malou „papírovou válku“. Díky tomu také vznikl zcela nový „obor“ hypotečních makléřů, kteří pro klienty začali zajišťovat dvě hlavní věci. Uměli vybrat pro své klienty z mnoha bankovních nabídek nejvhodnější a nejvýhodnější řešení a navíc přidali k vyřízení hypotéky svým klientům službu – vyřízení a „oběhání všech papírů“, potřebných pro projednání a schválení hypotéky. V letech 2006 až 2008 se nabídka hypoték výrazně rozšířila, proces extrémně zjednodušil a až přehnaný konkurenční boj bank udělal z hypotéky jednoduchý „prodejní produkt“, který mohl kdokoli jednoduše získat prakticky kdekoli. Tento vývoj ale z měsíce na měsíc na podzim loňského roku zastavila finanční krize a banky se vrátily k praxi před rokem 2006. Ačkoli to byl jednoznačně krok správným směrem, řada klientů si již zvykla na předchozí benevolentní přístup bank i na to, že jediným kritériem hodnocení výhodnosti hypotéky zůstala de facto pouze úroková sazba. V posledních měsících tak mnoho klientů opět tápe mezi nabídkami jednotlivých bank. Banky se totiž kromě určitého „zpřísnění“ podmínek pro hypotéky také začaly více diferencovat. I když to na první pohled není vidět, tak ne všechny banky se již dnes zaměřují na všechny typy hypoték. Některé se dokonce již hypotékám nevěnují tolik jako v minulých letech. Orientace v nabídkách hypotečních bank je tak nyní složitější než v minulých letech a vybrat nebo vyjednat nejvýhodnější hypotéku je díky tomu rovněž komplikovanější.
My jsme se v Hyposervisu od počátku zaměřili na to, že za klienta zajistíme veškeré „papírování související s hypotékou“, na kvalitní servis a na to, abychom dokázali klientům vybrat nejvhodnější řešení, které splňuje to, co klient potřebuje. Současně děláme vše proto, aby řešení, které klientovi vybereme, bylo i cenově nejvýhodnější z toho, co je aktuálně na trhu. Základem naší práce je ale stále služba klientům.
To, zda se klient rozhodne zajistit si hypotéku sám tím, že si vybere konkrétní banku a vše si sám oběhá, nebo zda se rozhodne využít služeb makléřské firmy, bude vždy na jeho uvážení. Obecně se dá říci, že kdo neoplývá volným časem, očekává individuální přístup, v hypoteční oblasti se orientuje pouze zběžně a není si na 100% jistý, zda je opravdu VIP klientem své banky, ať raději zvolí renomovaného makléře, jakým je třeba Hyposervis.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel
 


 
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak dostat hypoteku ?
    od Návštěvník » čtv 22. lis 2012 0:01:46
    0 Odpovědi
    1366 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    čtv 22. lis 2012 0:01:46
  • Jak ziskat hypoteku
    od Návštěvník » stř 28. lis 2012 0:02:05
    0 Odpovědi
    1169 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    stř 28. lis 2012 0:02:05
  • Jak ziskat hypoteku
    od Návštěvník » úte 19. bře 2013 0:05:45
    0 Odpovědi
    1066 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    úte 19. bře 2013 0:05:45
  • Jak získat hypotéku
    od Návštěvník » ned 05. kvě 2013 11:01:59
    0 Odpovědi
    1664 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    ned 05. kvě 2013 11:01:59
  • Jak ziskat hypoteku
    od Návštěvník » sob 01. čer 2013 11:01:41
    0 Odpovědi
    1232 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    sob 01. čer 2013 11:01:41

Zpět na Pokec - Volná diskuze


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron