Schválíme.cz
Skrýt reklamu
JAK PŘIDAT PŘÍSPĚVEK NA FÓRUM POLICISTÉ.COM?

Pojďte s námi diskutovat on-line nejen o Policii ČR a financích, rychlou registraci provádějte ZDE. Diskutujte zde na fóru prosím slušně!Nová rubrika!

podvodné firmy na úvěry a půjčky

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

podvodné firmy na úvěry a půjčky

Příspěvekod Návštěvník » sob 31. pro 2011 17:02:28

Prosim o pomoc s hledanim, díky všem.

Schválíme.cz Pridat.eu

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: podvodné firmy na úvěry a půjčky

Příspěvekod rikamrikam » ned 08. led 2012 12:40:21

Co přesně hledáte? Podvodníků je strašně moc, celá řada. Co konkrétního řešíte?

thanks
Schválíme.cz Pridat.eu

rikamrikam
Nadporučík
Nadporučík

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 20 krát

Příspěvekod ivo » stř 11. led 2012 9:03:43

rikamrikam píše:Co přesně hledáte? Podvodníků je strašně moc, celá řada. Co konkrétního řešíte?

Dobrý den, potřeboval bych poradit. 26.10. 2010 jsem si chtěl vzít půjčku od společnosti PP CAPITAL GROUP, žádné peníze jsem neobdržel, do konce si chtěli strhnou s účtu 4600, to trvalo skoro rok.V čera jsem měl ve schránce dopis, že společnost Selby Company s.r.o. postoupila pohledávku na částku 13 600kč. Částku mám uhradi do 10-ti dnů. Prosím poraďte, co mám dělat? Děkuji Ivo

Schválíme.cz Pridat.eu

ivo
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Návštěvník » stř 11. led 2012 11:32:06

Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová

Schválíme.cz Pridat.eu

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod ivo » čtv 12. led 2012 8:28:53

Návštěvník píše:Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová

Dobrý den, co s tím mám dělat? Nic platit nebudu. Ivo

Schválíme.cz Pridat.eu

ivo
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod ivo » úte 17. led 2012 17:31:02

Návštěvník píše:Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová

Dobrý večer, chtěl bych také vědět, co s tím mám dělat.

Schválíme.cz Pridat.eu

ivo
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod ivo » úte 24. led 2012 12:00:25

ivo píše:

Dobrý večer, chtěl bych také vědět, co s tím mám dělat.

Dobrý den, dnes mi poslali sms, že do 3 dnů mám zaplatit 13600,nebo přijde exekutor, mám volat 900 205 111 DEBTARIS. Můžete mi někdo poradi, co dělat? Může přijít exekutor? hanareal@seznam.cz děkuji

Schválíme.cz Pridat.eu

ivo
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Návštěvník » stř 25. led 2012 15:20:49

Dobrý den,mě tu sms taky poslali a raději jsme to zaplatili,o žádnou exekuci nemám zájem.tak zatím nashle

Schválíme.cz Pridat.eu

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Emily » stř 25. led 2012 19:58:49

Dobrý den,
nic těmhle firmám neplaťte, rovnou jim oznamte, že je jdete oznámit na policii za podvodné jednání a totéž ale udělejte.Případně jim pošlete jednací číslo, pod kterým svoje oznámení podáváte.

To je moje vlastní zkušenost s jednou ,,firmou,, co si taky účtovala tyhle sumy za nic. A teď je ve stadiu vyšetřování a mají po ptákách.
Emily ;)

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Emily dostal děkování - 2
petrson71 (čtv 26. dub 2012 18:31:39), rokoty1 (pát 03. úno 2012 18:07:11)

Schválíme.cz Pridat.eu

Emily
Kadet
Kadet

Poděkoval: 4 krát
Má poděkování: 9 krát

Příspěvekod janaa » čtv 26. led 2012 8:57:30

Emily píše:Dobrý den,
nic těmhle firmám neplaťte, rovnou jim oznamte, že je jdete oznámit na policii za podvodné jednání a totéž ale udělejte.Případně jim pošlete jednací číslo, pod kterým svoje oznámení podáváte.

To je moje vlastní zkušenost s jednou ,,firmou,, co si taky účtovala tyhle sumy za nic. A teď je ve stadiu vyšetřování a mají po ptákách.
Emily ;)

Dobrý den, můžete mi napsat adresa na kriminálku v Brně?

Schválíme.cz Pridat.eu

janaa
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Další

Zpět na Podvedl Vás někdo?