Vlastní vyhledávání
|
| JAK PŘIDAT PŘÍSPĚVEK NA FÓRUM POLICISTÉ.COM? |
Pojďte s námi diskutovat on-line nejen o Policii ČR a financích, rychlou registraci provádějte ZDE. Diskutujte zde na fóru prosím slušně!Nová rubrika!
Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři
Potřebujete peníze? Řešením jsou půjčky online. Všechny půjčky naleznete na portále ihotovost.cz Uzavřete povinné ručení online a získejte nejlevnější povinné ručení pro Vaše auto. Nejlevnější plyn 2012 a kalkulačka plynu - porovnání cen plynu zde. Nově i levná elektřina a kalkulačka - levná elektřina zde. kalkulačka onlinePůjčky on-line
![]() |

rikamrikam píše:Co přesně hledáte? Podvodníků je strašně moc, celá řada. Co konkrétního řešíte?
![]() |
![]() |
Návštěvník píše:Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová
![]() |
Návštěvník píše:Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová
![]() |
ivo píše:Návštěvník píše:Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová
Dobrý večer, chtěl bych také vědět, co s tím mám dělat.
![]() |
![]() |
![]() |

Emily píše:Dobrý den,
nic těmhle firmám neplaťte, rovnou jim oznamte, že je jdete oznámit na policii za podvodné jednání a totéž ale udělejte.Případně jim pošlete jednací číslo, pod kterým svoje oznámení podáváte.
To je moje vlastní zkušenost s jednou ,,firmou,, co si taky účtovala tyhle sumy za nic. A teď je ve stadiu vyšetřování a mají po ptákách.
Emily
![]() |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník