Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE ! - Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším uživatelům je k ničemu. - Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování. - JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.
Znáte někdo tuto firmu?Hledal jsem něco o nich na internetu ale,nic jsem nenašel.Nabízejí mi půjčku. S tím,že mi pošlou smlouvu k prostudování a poradě s právníkem.Ale chtějí,po tom co smlouvu podepíšu,složit na jejich účet u GE Money Bank 4 030Kč k tzv.aktivaci smlouvy.S tím,že když mi peníze nepřijdou na účet do 3 dnů od aktivace tak mám 14 dnů na vypovězení smlouvy a oni mi peníze vrátí.
Teď jsem na to,taky,přišel.V rozporu s trvrzením pí.Kocábové,údajné pracovnice jejich úvěrového oddělení která mi do mobilu tvrdila,že částku 4 030Kč zaplatím až po tom co mi přijdou peníze,mi teď z jejího mobilu přišla sms abych částku 4 030kč zaplatil co nejdříve.A pak,prý,dojde k tzv.aktivaci konta.Nepošlu jim nic.