Dobrý den,
omlouvám se, že jsem nakonec dopis od pojišťovny AXA neposlala. Ale stal se mezitím zázrak - napsali jsme do Hradce Králové do společnosti AMV group, že jelikož pojišťovna maminku nechce pojistit a v případě úmrtí nebo dožití by dostala 0kč, nemá pojistka logický smysl a žádame o odstoupení od smouvy bez sankcí. Včera přišel dopis se dodatkem ke smouvě o zprostředkování, v němž se smlouva RUŠÍ!!! a to bez sankcí. Takže tudy by mohla vézt cesta i pro ostatní postižené - zkuste se obrátit na některého z agentů i jiných pojišťoven, kteří dělají i pro AXU, ať vám zkusí pomoci axu přemluvit, že smlouvu neuzavřou kvůli vašemu zdravotnímu stavu. AMV group pak sama smlouvu vypoví. Musí se to ale udělat hned, ještě než Axa pošle smlouvu o pojištění k podepsání - to co se totiž podepisuje u AMV group je pouze návrh pojistné smlouvy, kterou buď Axa schválí, nebo ne, jako v našem případě. My máme známého, který je pojišťovák. Nic nám nesliboval, ani nevíme, jestli je to opravdu jeho zásluha, že Axa smouvu neuzavřela. Ale maminka na tom nijak zdravotně špatně není, nedávno jsme jedno pojištění u české poj. uzavírali a naprosto bez problému.
Každopádně AMV group je podvodná organizace, vůbec půjčky poskytovat nemohou, v obchodním registru mají zapsánou činnost pouze zprostředkování životního pojištění pojišťovny AXA. Už jsem přemýšlela i o tom, že tak jako oni si dávají inzeráty do novin, třeba Kauflandu, že tam pošlu něco ve smysl "lidi pozor, toto je podvod" s vysvětlením, ale mám obavu že by byli schopni mě ještě zažalovat, třeba za pomluvu
Držím všem postiženým palce, ať dopadnete také dobře.
P.S. Finurko, pokud Vám pošlu ten dopis od Axy a od AMV group o odstoupení, šlo by je sem dát, ať si je ostatní postižení přečtou? Třeba by jim pomohli

Za tento příspěvek od uživatele
peeff poděkoval
Finurka (pát 22. dub 2011 20:27:22)