Schválíme.cz
Skrýt reklamu
JAK PŘIDAT PŘÍSPĚVEK NA FÓRUM POLICISTÉ.COM? Kalkulace.eu

Pojďte s námi diskutovat on-line nejen o Policii ČR a financích, rychlou registraci provádějte ZDE. Diskutujte zde na fóru prosím slušně!Nová rubrika!

Antihodnosti - Důležité - Čtěte!!!

Místo pro Vaše připomínky týkající se fóra a místo pro reakce moderátorů k uživatelům.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Antihodnosti - Důležité - Čtěte!!!

Příspěvekod Péťa » úte 07. pro 2010 0:41:51

Antohodnosti:

Budou udělovány při zvlášť závažných porušení pravidel fóra policiste.com

Seznam hodností:

!!!Ignoramus!!!..........Antihodnost.......... :arrow: Byl mi zakázán podpis či avatar z důvodu ignorace pravidel podpisové politiky.
Obrázek

!!!Blind-man!!!..........Antihodnost.......... :arrow: Vůbec nic nechci číst, stále dokola se ptám na to samé.
Obrázek

!!!Heckle!!!..........Antihodnost.......... :arrow: Všechno je špatně, jen já jsem nejchytřejší na celém světě, což mě opravňuje ostatní opravovat... a kupodivu mě všichni nenávidí.
Obrázek

!!!Policejní LAMA!!!.........Antihodnost.......... :arrow: Neustále porušuji pravidla a ignuruji výzvy moderátorů k nápravě svého chování.
Obrázek

!!!Spammer!!!.........Antihodnost.......... :arrow: Spamuji, fórum si pletu s chatem a nereaguji na výzvy moderátorů.
Obrázek

!!!Piggy!!!..........Antihodnost.......... :arrow: No comment. Nejlepší sex je jednoznačně v bahně a s koštětem.
Obrázek

!!!Villain!!!..........Antihodnost............ :arrow: Dlužím a neplatím, slibuju a sliby neplním, jiné příspěvky a rady vydávám za vlastní... Tato AntiHodnost je udělována na návrh poškozeného uživatele, na něm samozřejmě je přinést přesvědčivý důkaz, nepřipouštějící pochybnost o vině padoucha. Každý případ bude velmi pozorně posouzen moderátory tohoto fóra.
Obrázek

!!!Wanted!!!..........Antihodnost.......... :arrow: Poslední varování!!!
Obrázek

!!!Game over!!!..........Antihodnost.......... :arrow: Zvlášť závažně jsem porušil pravidla obecné slušnosti, dostávám kopačky a u mých příspěvků zůstává Game over jako trvalý cejch pro ostatní uživatele. Trvalý BAN.
Obrázek

thanks
Schválíme.cz Pridat.eu

Péťa
Poručík
Poručík

Poděkoval: 32 krát
Má poděkování: 41 krát

Re: Antihodnosti - Důležité - Čtěte!!!

Příspěvekod JerryCZ » úte 14. pro 2010 11:57:26

Antihodnosti se velice povedli, děkuji za vytvoření Simírovi.
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Schválíme.cz Pridat.eu

JerryCZ
Prezident Policisté.com :-)
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 118 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Kniha přání a stížností, nástěnka pro moderátory.