od Dinny » čtv 10. bře 2011 19:43:46
Na podzim minulého roku starosta mojí obce v Markvartovicích prováděl s firmou jistého jména přes moje pole cyklostezku.Nikdo z majitelů pozemků nedostal upozornění,ani výzvu o prováděné stavbě.Nebyl zde ani projekt "Komplexní pozemkové úpravy!".Cyklostezka se jednoho dne vyměřila a měřič Geodézie mi sdělil toto.Podle plánu metr je kraj cesty k zatravnění a do tohoto prostoru je možné zasadit strom.Další tři metry je cyklostezka a metr půdy na okraji je určen k zatravnění,anebo pro strom.A Starosta z peněz EU postupoval takto.Začal kopat tří metrovou rýhu metr a něco hluboko a půdu vozil za bunkr a na obecní cestu,ze které vytvořil budoucí stavební pozemky.Ostatní půdu-ornici vozil za bunkr odkud za pár dní se nakládala bagry na Tatrovky nákladní a ornice se odvážela starostovým kamarádům na zahrádky,terasy a různé terénní úpravy.Stará cesta plná tun vysypávané křidlice mi zůstala ležet v poli,aniž byla odstraněna.Měl jsem již v této době zasetou řepku,kterou mi nákladní auta a bagry bez oprávnění vstupu na cizí pozemek pole pojezdily a vznikla mi škoda.Po té co du výkopu uložili odvodňovací hadici a koše k protékání vody vše bylo zavezeno kamením v šířce tří metry.stroje všechny odjely na kolaudaci a za tři dny zde opět další auta začaly cestu rozšiřovat,válcovat podruhé na větší šíři a stromy byly od rozšířené cesty vsazeny tam,kde mi měla růst pšenice.Po mé oprávněné stížnosti mi starosta sdělil,že vše bylo správně vyměřeno a provedeno,abych si na vlastní náklady provedl vyměření vyvrátil poškození setby a řekl,že to dá právníkovi co se s tím dá dělat.Buďte zdrávi zločinci a občané právě žijete v české republice,kde se veřejný zločin údajně vyplácí z peněz EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S pozdravem brouček Dinny
|
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|